Mantan näyttelyuutisia

Parkanon ryhmänäyttelyssä 4.2.2017 Manta sai 9 kk:n iässä ensimmäisen SERTinsä ja oli ROP. Tuomarina oli  Marjatta Pylvänäinen-Suorsa.

Turun KV-näyttelyssä  22.1.2017 Manta sai junioriluokassa arvosanan ERI ja todella hienon arvostelun tanskalaiselta tuomarilta, Svein Björnesiltä:
"9 months. Very fem. female. Square. Very nice in size, type but still young. Very nice head, expression. Exc. stop, muzzle. Nice underjaw. Nice dark eyes. Fine neck, shoulder, forequarters, ribcage, topline and tailset. Nice hindquarters.Little soft in coat still. Very nice in movement, energy and parallel."

Messukeskuksen VOITTAJA Puppy Show -näyttely 11.12.2016 oli Mantan ihan ensimmäinen näyttely. Ja hienosti meni: Manta oli ROP-pentu. Tuomarina oli Maarit Hassinen.

Manta arvostelu Puppy Winner / Maarit Hassinen:
"Ryhdikäs reipas narttupentu, jolla hyvin lupaava pään muoto. Kauniit korvat. Erinomaiset silmät. Hyvin asettunut kirsu. ja kaunis alaleuan kaari.Sopusuhtainen kaula. Lupaava rungon muoto. Hyvä ylälinja ja häntä. Sopusuhtainen luusto ja kulmaukset. Karkea karva tulossa."