Tammipennut syntyivät 11.01.2016

Beemon ja Takun pennut 2+2

Beemon ja Takun pennut 2+2

Beemon (Herttainen Hebe) ja Takun (Marjaniemen Duc D'Amitie) pennut syntyivät su:n ja ma:n välisenä yönä 11.1.2016.

Kaksi potraa black&tan -poikaa ( 197 gr ja 179 gr)  ja kaksi punaruskeaa tyttöä (170 gr ja 142 gr).

Kaikki meni hyvin, vaikka ensimmäinen poika ei pitänyt mitään kiirettä. Kun synnytys oli ollut käynnissä jo pitkään, ja selviä supistuksiakin oli ollut jo kolmatta tuntia eikä tulosta syntynyt, niin ajelimme varmuuden vuoksi Viikkiin varmistamaan. ettei "pienisuuri" ollut jäänyt jumiin. Sisäänkirjautumisen ollessa vielä kesken öinen autoajelu tuotti toivotun tuloksen ja pentu syntyi omin avuin kuljetuskoriin. Kaikki oli hyvin ja lähdimme kotimatkalle. Muut pennut syntyivätkin sitten oman kodin rauhassa tasaisin välein aamuyön tunteina.